Nieuws

Nieuws

Meer interessant nieuws!

Resultaten Klanttevredenheid 2017

wo 18 april

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Na een jarenlange samenwerking met USP hebben wij, in samenspraak met de overige benchmarkleden (Syntrus Achmea, Altera, Vesteda, Delta Loyd, Dela Vastgoed, CBRE, Bouwinvest en ASR) besloten om het contract met USP te beëindigen. 
 
Dit heeft geleid tot een pitch waarbij verschillende onderzoeksbureaus zijn benaderd om een compleet klanttevredenheidsonderzoek op te stellen. Unaniem is gekozen voor Customeyes. Een professioneel, vernieuwend bedrijf die de nadruk legt op digitaal onderzoek. Dit heeft o.a. geleid tot een hogere response en lagere kosten. Tevens zijn de managementrapportages professioneler en gemakkelijk via een digitale portal bereikbaar. 

De Mystery Guest onderzoeken zijn dit jaar succesvol uitgevoerd door Store Support. Ook dit bureau kenmerkt zich door een professionele manier van aanpak en goede managementrapportages.  
In onderstaand overzicht zijn de belangrijkste cijfers van de klanttevredenheidscijfers kort samengevat. Hierin zijn de resultaten van de hoofdvragen van Amvest ten opzichte van 2016 en de benchmark afgezet. 

Klik hier voor de Klanttevredenheidscijfers!


 

Stel uw vraag

Contactformulier