?>

Amvest

Amvest

Platform Amvest Huurders

Amvest is fondsmanager van woningbeleggingsfondsen en ontwikkelaar van woningen, woongebieden en zorgvastgoed in Nederland. Amvest is in 1997 ontstaan uit een joint venture van Aegon en PfZW. Het managet twee grote fondsen: het Amvest Residential Core Fund en het Amvest Living & Care Fund.
Daarnaast beheert Amvest ook diverse separate accounts, waaronder vier portefeuilles van Aegon. Eind 2020 is de totale omvang van de fondsen onder management circa 21.000 woningen met een waarde van 5.7 miljard euro.

Amvest houdt zich bezig met zowel project- als gebiedsontwikkeling in de economisch sterke gebieden van Nederland. Gebieden die zich kenmerken door een hoge economische groei, welvaart en bevolkingsdichtheid. Kortom: gebieden met een sterke woningmarkt.

Door in een vroeg stadium actief te zijn in gebieden, staan we aan de wieg van het creëren van kwaliteit. En komen woongebieden tot stand die op lange termijn goed functioneren en renderen. We werken daarin nauw samen met gemeenten en andere eigenaren en nemen de verantwoordelijkheid voor zowel de planvoorbereiding als het planologisch proces en de uitvoering daarvan.

Zie voor meer info: www.amvest.nl

Stel uw vraag

Contactformulier